Om mig

 
Hej,
 
jag heter Anna Demirian och är född 1977 i Yerevan, Armenien.
 
När jag var 19 år fann kärleken mig och jag flyttade till Sverige, mitt nya hemland
 
Redan som liten flicka hade jag ett stort matintresse och jag var nästan alltid i köket och hjälpte till.
Min farmor är en stor inspirationskälla för mig vad gäller mat men sedan många år tillbaka har jag insett att mat är något som förenar oss alla människor, oavsett varifrån vi kommer eller var vi är. Därför är jag mycket intresserad av matlagning i allmänhet och inte bara armenisk och svensk.
 
Jag är fullständigt galen i matlagning och allt som har med det att göra. Laga mat, baka bröd och skapa vackra och goda efterrätter är det bästa jag vet. Det är mer än hobby.
 
Självklart lagar jag allt från scratch. Jag använder mycket färska örter och är mycket noga med att råvarorna är perfekta. Oavsett vad jag tillagar så blir det alltid lite armenisk touch då detta sitter så djupt hos mig.
 
Den här bloggen, som har blivit en stor del av mitt liv, är en plattform där jag kan hålla mitt matintresse levande och dela med mig med andra matintresserade.
 
Anna D
 


Allmänt | Armeniskmat, Kitchenofanna, matblogg |
#1 - - Agga:

Annadu är jätteduktig,lycka till!!! Tack för söndagstårtan!!!! Hälsningar Agga :)

Svar: Tack Agga, du är snäll.
Anna Demirian

#2 - - Eva Cederholm:

Du är duktig Kanon!!!!!

Svar: Tack tack
Anna Demirian

#3 - - Anonym:

Vad många fina bilder på smaskig mat!😄

Svar: Hej, tack så mycket!
/Anna
Anna Demirian