/ Allmänt /

Min födelsedag och efterlängtade presenter

 
Jag vaknar idag, ett år äldre och kanske lite klokare? Vem vet, det får man se. Jag fyllde år igår och har haft en underbar trevlig dag. Dagen började med att mina gulliga kollegor överaskade mig med fina rosor. Tack tjejer!
Jag hade besök av min bonus mamma, Ludmilla, med familj på kvällen. Jag hade förberett mycket god mat och vin. 
Alla blev nöjda och tyckte att maten var god och då blev jag nöjd efter allt slit i köket.
 
Till födelsedags tjejen, jag alltså, bakade jag marängtårta med grädde, toppad med massa bär och krossad Daim. Jag bakar alltid alla tårtor själv och det här var både lätt och somrig och passande just för sommaren.
En del av bären hade jag fått av en mycket rar dam som heter Gudrun. Tack gumman!
 
Kvällens roligaste stund för födelsebarnet är när man öppnar presenterna tycker jag. Visst är det roligt med tårta och sång men det är presenterna som är höjdpunkten. 
 
Jag önskar mig alltid köksprylar eller inredningsdetaljer till hemmet. Sedan är det en annan sak om man får det man önskar sig men jag vill ha presenter som jag vet att jag kommer ha användning av och inte en massa prylar som ligger och dammar.
Jag har letat efter en gammal våg från LINDELLS rätt länge nu men har inte hittad det. Jag har kollat en massa loppisar utan framgång då de har blivit mycket populära och eftertraktade nuförtiden.
 
Jag har ett ganska stor och modernt kök men jag gilla även gamla detaljer som flaskor och trälådor, burkar och gamla skylt. Jag älskar att blanda gammalt och nytt och trivs väldigt bra i mitt kök. Det blir mera personligt tycker jag och säger mycket om en själv.
 
Efter evigt och framgångslöst letandet efter den efterlängtade gamla vågen fick jag äntligen en i present.  Jag blev överlycklig som ni förstår och den kommer att få en speciell plats i köket. Jag fick massa andra fina presenter från min önskelista till köket från min underbara familj och gulliga kort som barnen hade fixat.
Jag fick små portions grytor från min favorit märket LE CREUSET och en mycket fin saltkvarn från SKEPPSHULT.
Alla presenter kommer till användning och kommer att synas i bloggen.
 
Tack för alla fina presenter. Jag älskar er alla!