/ Armenien /

Tillbaka till Jerevan

 

Hej på er alla.
 
det var länge sedan som jag jobbade med bloggen och jag har verkligen saknat den.
Ni som följer mig på Facebook och Instagram vet att jag har varit bortrest till hemlandet och har haft det mycket trevligt.
Ja som sagt: "tillbaka till Jerevan" min stad där jag är född och uppvuxen och där jag har mina barnsdomsminnen, släktingar och kära ställen. Staden där jag busade som barn och där jag stadspareken klättrade i mullbärsträden och skakade i grenarna så att mullbären föll ner till marken. Staden som jag lämnade för 18 år sedan!!!
 
 
 
 
Jerevan, staden som snart fuller 2800 år och är Armeniens huvudstad, är en underbar stad med en massa fin arkitektur och stadsplan. Staden har en massa fina avenyer och fina parker, kyrkor och naturligtvis en massa varma människor och god mat!
Denna gång har jag även varit utanför Jerevan och rest till de mest underbara ställen man kan tänka sig. Jag har hittat byar, dalar, berg och andra vyer som fullt kan jämföras med scener i filmer som "Sagan om ringen". 
 
Under resan har jag fokuserat på mat och därför träffat många underbara människor inom restaurang branschen. Jag har sett hur man bakar det kända brödet som heter "Karabach Bread", jag har träffat en flitig bagare och hittat en del fina smultronställen som jag absolut vill dela med er.
 
Den här resan gav mig mycket energi, inspiration, idéer och kontakt med människor som också brinner för samma sak som jag och förhoppningsvis kan det leda till samarbete i snar framtid.
 
Jag har skaffat mig en systemkamera nu så ni kanske ser skillnad från mina tidigare bilder. Det kommer inte vara helt perfekta bilder men jag lär mig och strävar efter ständig förbättring och tar gärna feedback, så var inte rädd att kommentera!