Min skog

 
Vad är det man tänker på när man tittar på den här bilden? Det första jag tänker på är att ta av skorna och gå på den underbara mossan som ser ut som en grön ryamatta. Ja det här är min skog! - inte för att jag äger den men det känns så då jag har hittat den alldeles själv och är nästan alltid ensam om att vara där.
Jag älskar att vara i den här skogen då den är rogivande och underbar. Vill man veta vem man är så ska man gå till skogen, till en skog som man kan kalla sin.
Tjejen som kommer från den steniga och bergiga Armenien trivs sååå bra i den svenska skogen. Där har vi en koppling och så finns en annan anledning till...!
 
 
Den andra anledningen är att jag älskar att plocka svamp. Jag lärde mig för många många år sedan och har blivit helt kär i det. Jag plockar, lagar en massa rätter och även torkar och förväller inför vintern.
En liten picknickkorg är uppskattad när man är mitt i skogen. Härligt med lite paus för att njuta av fåglarnas kvittrande.
Känslan när jag hittar just gula kantareller, som också kallas skogens guld, är obeskrivlig. Jag blir så himla glad och sorglös som ett barn!
I år har det varit riktig svampår, kan jag säga.
 
 
Denna gång har jag tagit min kamera med mig till skogen och har verkligen tagit bilder och min tolkning på det som jag upplever när jag ser svamp och allt det vackra som jag ser i min skog. Mina smultronställen helt enkelt.
De här söta trattisarna har jag lämnat till nästa gång.
 

Det här med att ta bilder har blivit så mycket mer nu för mig. Det har liksom blivit för mig ett nytt sätt att uttrycka
och dela med mig. Likaså min blogg som har blivit en stor del av mig, mer än jag trodde det faktiskt skulle vara.
Det blir bara mer och mer och jag får se vart det leder.
Ni som följer mig, läser och lagar mina recept är mycket viktiga för mig. Det är just med er jag vill dela med mig och inspirera. Så kom gärna med feedback och kommentarer.
 
Jag gör bara det jag älskar mest av allt att laga mat.
 
 
 
 
 
 
 


Skogen | skogensguld, svampplockning |
#1 - - milla:

Vilka härliga bilder:)

Svar: Hej, kul att du tittar in och tack snälla. Kram Anna :)
Anna Demirian

#2 - - Katarina Miettinen:

Du tar verkligen tillvara på naturens goda, både i bilder och matlagning. De flesta av dina bilder andas natur på något sätt, äkta och naturligt. Jättefina bilder! Det märks att du brinner för det här med natur, matlagning och bakning. Naturligt gott! =)
Kram

Svar: Åh Katta, snälla du fina, så härligt att höra det. kram Anna
Anna Demirian