Grilltips till Valborg


 
En bit blodig och ett glas rött räcker gott och väl. Jag är svag för den kombinationen.
Jag föreslår att ni grillar till helgen så kika gärna efter inspiration och recept under kategorin grillat. Det är busenkelt att trä marinerade köttbitar på mitt sätt och med mina marinader. Jag är inte förtjust i färdiga marinader med konstigt innehåll. Det är få gånger jag har hittat grilloljor jag tyckt om.
 
Tillbehör hittar ni i kategorin sallader och en utmärkt och mycket populär recept på min armeniska grönsaksröra.
Grilla din efterrätt på efter grillen som blir lagom redo när man är klar med maten.
Recept på det hittar du i kategorin efterrätter med frukt som mina grillade fruktansvärt goda fikon.
 
Lycka till nu med grillningen och nästa gång så kommer jag att berätta om min matlagning med en mycket trevlig tv kock; nämligen Tina Nordström ;)
 
Trevlig Valborg!
 
 
 


Grillat | Grillat, Kött, Middag, Valborg |