Haägen-Dazs årets nya smak

 
I måndags var jag bjuden på glassprovning och premiärmingel av Haägen-Dazs nya smak Honey, Walnut & Cream.
Vilket välkomnande på Strandvägen 7A, i en mycket trevlig miljö, med en massa trevliga människor bland annat nästan hela Lets Dance gänget.
En härlig bartender var på plats som blandade ihop mycket goda drinkar av den nya glassen.
 

Fredrik Zäll som är kokboksförfattare och matbloggare berättade om glassens kvalité och smaker. 
Glassakademins medlemmar består av Annika Ingemarsson, Fredrik Zäll, Jennie Elmerfors och Malin Dahlström. Mer info finns Här.
De var där och presenterade den nya smaken med sina egna touch så att säga.
Fredrik gästar då och då på TV4 nyhetsmorgon med sin matlagning. Efter en pratstund så bytte vi ämnet från efterrätter och glass till matlagning, mina armeniska maträtter och framförallt lammstek :)
Det är matkärlek det :)
 
 
Malin Dahlström har toppad nya Häggen- Dazs med smaker av rabarber, lime och rosenvatten. En mycket fräsch och somrig smakkombination tyckte jag.
Malin är matbloggare och så himla duktig på att skapa goda efterrätter och inte minst lika duktig på att fota sina skapelser.
 
 
Jennie Elmerfors som är chefskonditor på Gateau och Årets konditor 2007 hade gjort sin egen touch med små brownie kuber. Choklad funkar alltid om ni frågar mig!
 

Sist men inte minst denna härliga combon skapat av Annika Ingemarsson och min absolut favorit variant av topping med rostade valnötter, farinsocker och flingsalt. Den lena krämiga glassen med söta honungen och krispiga rostade valnötterna och saltet som balanserar sötman. Ni vet väl att jag älskar valnötter och denna var som sagt "The Perfect Mach" för mig.
Tack Haägen-Dazs Sverige för en mycket trevlig kväll.
 
 


Event | Glass, Haägendazssverige, glassakademin |