Matbloggspriset- dags igen

 
För ett år sedan så vann jag det finaste man kan vinna som matbloggare. Jag vann det "Stora Matbloggspriset 2018" och var även nominerad till "Bästa Foto" samma år. Jag är så himla glad och stolt över det priset och det har haft stor betydelse för min utveckling. 
 
"Med trädgården och skogen som inspirationskälla skapas läckra recept, omsorgsfullt komponerade och vackert fotograferade. I hennes kök möts svenska och armeniska smaker och genom hennes genuina passion för mat och råvaror har hon öppenhjärtat tagit till sig av våra svenska mattraditioner, gift dem med sitt armeniska ursprung och skapat något unikt och eget"
 
Motiveringen var så personligt och gick rakt in i mitt hjärta. Jag fick tårar i ögonen och kände igen mig i det jag gör och står för!
Priset var en bekräftelse på att det jag gör är bra och att det duger. Det är också glädjande för att det jag gör på mitt sätt är rätt och inspirerar många. Inte för att det finns rätt och fel enligt mig.
Priset sätter också press på en att leverera och ständigt förbättras! Nu när man är bland de bästa :)
 
 

Vad är Matbloggspriset?

Matbloggspriset är Nordens äldsta bloggpris och består av olika kategorier. Förutom "Folkets val" finns det ett gäng av eldsjälar - jury som bbestämmer över andra kattegorier och har bra koll på oss bloggare år efter år. Det är också människor med erfarenhet från branschen som bokförfattare, kock, vinkännare, bagare mm.

Nomineringen lyfter upp oss till nästa nivå och kanske till en vinnarplats så småningom, beroende på hur vi utvecklas och vart vi vill.  Men framförallt ger den cred för det vi gjort och åstadkommit inom ett område som vi älskar och brinner för.

Vi får se vem som tar hem priset för stora matbloggspriset 2019 men här är årets nominerade:
Vill du träffa alla härliga bloggare och var med på prisutdelningen. kolla på programmet och anmäl dig här.
 
 

Utmaningar och utveckling

Priset gav mig definitiv ett lyft i det jag vill göra i matvägar. Jag har fått mycket uppmärksamhet i sociala medier, fått fler samarbeten och uppdrag.  Jag har haft utställning med mina matfoton och hållit i matlagningskurser. Efter denna fina utmärkelse känns det mycket mer på allvar, vilket är roligt.

Numera tänker jag noggrant på vad jag ska tillaga och skapa för recept. Lägger mycket tid för att fota och presentera min kreation. Det är det som lockar er alla hit och på Instagram såklart. Det tar många timmar att göra inlägg men jag älskar det och skulle inte vilja ha det annorlunda.

Vi är många 

Konkurrensen är stor och det är tufft där ute. Min ledstjärna har alltid varit att stå för det jag gör och tror på, att vara genuin. Att hänga efter trender och vad som är inne för stunden och härma andra förvirrar både dig och alla andra. Det ger varken dig eller dina följare något äkta!

Det är min skaparkraft och kreationer så som recept och bild jag vill visa andra så att även de blir inspirerade och tar steget att tillaga mat – varje dag!  Det krävs mycket tid och kärlek och jag har många planer och drömmar. Men med lite tålamod så blir allt verklighet så småningom...

Den stora drömmen för mig är nog ändå att ge ut min egen kokbok så småningom och därefter kanske fler…. 

 

 


Matbloggspriset | Armeniskmat, Kitchenofanna, matbloggspriset |