Hej på er,
det här med att blanda och fixa drinkar med alkohol är jag inte så duktig på men har bestämt mig att i sommar så ska jag blanda hej vilt både för att prova och lära mig.
Visst är det härligt att kunna fixa lite sommar dryck när man får besök eller för sig själv. Det här med bubbel drinkar klarar vem som helst att fixa eller hur? och vem gillar inte bubbel?
Bellini är mycket enkel att fixa, det ända som är riktigt viktigt är att persikorna är mycket mogna så att det blir god fruktsaft av fruktköttet – det är hela grejen. Det går säkert att fixa med färdig persikojuice men mycket godare om man pressar sin egen såklart. Det här är så enkelt och kan fixas medan du har besök.
Jag köpte dessa platta persikor och lät dem stå framme på bordet för att mogna ordentligt. Jag pressade sedan periskohalvorna med skalet på genom en sil, hällde i ett champagneglas ca en 1/3 och sedan iskall Prosecco på det.
Just fruktskalet ger drycken den härliga färgen, som är så vackert! vad tycker ni?
5 reaktioner på ”Bellini – Anna style”
mums
Ser super gott ut, väntar även på lammsteks receptet 🙂
Ha en fantastisk dag!
Hej Anna! Ser verkligen svalkande o gott ut???? Och tack så mycket för lavash wrap receptet. Ska prova idag.
Mvh
Tallin