Bruschetta med serranoskinka, mandelkremla & parmesan

 
Något bakat, något köpt och något plockat. Serranoskinka, mandelkremla, parmesan & purple basilika!

En härlig och god kombo i all sin enkelhet. Mandelkremlan, drottningen av alla kremlor, har rödbrun hatt, krispig konsistens och nötliknande smak och passar utmärkt med skinkan. Och ja det går att bra att äta dessa rå men inte i mängder såklart. 
Lyckliga fotografen som får smaka det här först av alla, eller hur!? 
 
 

Recept

100 g Serranoskinka
2 st. mandelkremlor
50 g parmesan
olivolja, peppar
basilika
 
Gör så här
 
Borsta svampen från ev. grus och jord, skär i tunna skivor. Lägg upp skinkan på ett fat med svampskivorna, parmesanbitar, ringla över olivolja, peppra. Garnera med purple basilika. 
Bygg upp din härliga Bruschetta med en bit bröd och njut!
 
 
 
Anna

Hej och välkommen till KitchenOfAnna.
Jag heter Anna och det är jag som skapar, lagar och fotar allt det ni ser här!

Här hittar du alla mina recept på min mat, bröd och söta bakverk.

Hoppas att du blir inspirerad, hungrig och vill sätta igång med hemlagat mat.

Kategorier

2 reaktioner på ”Bruschetta med serranoskinka, mandelkremla & parmesan”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *