Något bakat, något köpt och något plockat. Serranoskinka, mandelkremla, parmesan & purple basilika!
En härlig och god kombo i all sin enkelhet. Mandelkremlan, drottningen av alla kremlor, har rödbrun hatt, krispig konsistens och nötliknande smak och passar utmärkt med skinkan. Och ja det går att bra att äta dessa rå men inte i mängder såklart.
Lyckliga fotografen som får smaka det här först av alla, eller hur!?
Recept
100 g Serranoskinka
2 st. mandelkremlor
50 g parmesan
olivolja, peppar
basilika
Gör så här
Borsta svampen från ev. grus och jord, skär i tunna skivor. Lägg upp skinkan på ett fat med svampskivorna, parmesanbitar, ringla över olivolja, peppra. Garnera med purple basilika.
Bygg upp din härliga Bruschetta med en bit bröd och njut!
2 reaktioner på ”Bruschetta med serranoskinka, mandelkremla & parmesan”
Åh så gott! =) Vilken spännande kombination med svamp. 😀