Hembakat,vad annars!

 
Om jag älskar att baka bröd?
Finns nog inget godare än att ta ut en platta med hembakad bröd från ugnen och doften som sprider över hela huset.
Just dessa småbröd har jag bakat med dinkelmjöl från Saltå och durum. Älskar att blanda mjölsorter men köper alldrig färdiga blandningar, Gud vet vad de har blandat ihop.
 
Det jag gillar med det här är texturen och den där gyllene färgen som brödet får av dessa mjölblandningar.
Lite rustik känsla som jag bara älskar 🙂 
Receptet på dessa småfranska hittar ni här.
 
Anna

Hej och välkommen till KitchenOfAnna.
Jag heter Anna och det är jag som skapar, lagar och fotar allt det ni ser här!

Här hittar du alla mina recept på min mat, bröd och söta bakverk.

Hoppas att du blir inspirerad, hungrig och vill sätta igång med hemlagat mat.

Kategorier

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *